Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 2 juni 2008

Bloeddiamant ?

Goed nieuws voor de slachtoffers van Bart Debie, de Vlaams Belanger die onlangs werd veroordeeld tot een celstraf van 1 jaar effectief en tot het betalen van een schadeloosstelling van +10.000 euro.
De sjoemelende geweldenaar was dit weekend te gast in de Antwerpse Studio54 waar hij een diamant won ter waarde van 2000 euro. (mirror)
Debie moet het gewonnen kleinood wel delen met partijgenote en Brussels parlementslid Valérie Seyns.- Bart Debie heeft nieuw lief.
- ''Een enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil''
- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel (video)
- Advocaat slachtoffers Kris Luyckx over proces Debie (Phara) (Video)
- Coveliers wil kiesrecht veroordeelde criminelen beschermen