Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 8 juni 2008

Blood & Honour in Lebbeke


.Gisteren organiseerde Blood and Honour Vlaanderen opnieuw een concert, de locatie bleek deze keer het Oost-Vlaamse Lebbeke te zijn. (De gemeente Lebbeke valt blijkbaar in de smaak van Blood and Honour, want vier jaar geleden verzamelde de vereniging daar al eens haar leden). Zo'n 300 binnen- en buitenlandse aanhangers daagden op voor een concert in de plaatselijke parochiezaal 'Ons huis' (foto)

Voor het gemeentebestuur was de bijeenkomst een verrassing, waardoor ze niet meer de mogelijkheid zagen om het concert te verbieden. "Ik had pas om 16 uur een tip gekregen dat er een concert zou plaatsvinden en dat was te laat om er nog tegen op te treden", vertelde burgemeester François Saeys (Open Vld) aan VRT. Volgens onze bronnen wou de lokale politie de bijeenkomst verbieden en de zaal sluiten. Omdat de zaal werd afgehuurd onder valse voorwendselen zag de zaaluitbater er geen graten in om de huurovereenkomst eenzijdig op te zeggen, na tussenkomst van de federale politie werd echter besloten het concert toch te laten doorgaan.

- NSBM-festival: Federale politie verkiest concert te laten doorgaan
- Blood and Honour houdt ongsetoord bijeenkomst dankzij autoriteiten
- Zaterdag opnieuw Blood and Honour treffen in Vlaanderen
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Schoten (Video)
- Blood & Honour in Wolfsdonk (foto)