Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 23 juni 2008

Dewinter: "Turkije hoort niet thuis op EK"

Filip Dewinter hoopt dat Duitsland woensdag in de halve finale van het EK Turkije verslaat. De voorman van het Vlaams Belang deed enkele straffe uitspraken op het congres van de Duitse rechts-conservatieve partij Republikaner in München. "De overwinning van de Duitse ploeg woensdag aanstaande tijdens de halve finale van het EK voetbal zou een symbolische overwinning voor Europa zijn", zei Dewinter op het congres.
Volgens Dewinter hoort Turkije niet thuis in de EU. "De voorbije dagen heeft de massale aanwezigheid van Turkse vlaggen in onze Europese steden mij geërgerd en geschokt".
De partij Republikaner is een in 1983 opgerichte kleine Duitse politieke partij, die zichzelf als conservatief, sociaal, patriottisch en ecologisch bestempelt. Mede-oprichter en jarenlang boegbeeld van de partij was Franz Schönhuber, een oud-lid van de Waffen-SS.

Dewinter en dochters over Turkije- Dewinter hoopt op verlies Turkije op EK
- Ook Wilders ergert zich "geel en groen" aan ToeterTurken
- VB werkt samen met Duitse neonazi partij
- interview Emma Vanhecke (video)
- Aantal neonazi's in Duitsland neemt toe
-“We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
- Dewinter start petitie voor Vlaams nationale voetbalploeg
- Vlaams belang opnieuw gastheer voor Pro Köln

.