Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 2 juni 2008

ex-voorzitter Front National veroordeeld


De correctionele rechtbank van Namen heeft de ex-voorzitter van het Front National, Daniel Féret, veroordeeld tot een jaar effectief en een boete van 100 euro voor valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken. Zijn onmiddellijke aanhouding werd bevolen.
(Foto: Féret, met gele sjaal, tijdens de debatten bij een vorige zitting)


De vriendin van Féret, Audrey Rorive, kreeg van de rechter negen maanden met uitstel en een boete van 100 euro. De twee hadden in het kader van de Europese verkiezingen in 2004 lijsten met valse handtekeningen ingediend, onder meer van overleden mensen.

Update
Féret zal beroep aantekenen tegen zijn veroordeling: "Ik ben onrechtvaardig veroordeeld. Ik ben nu in het buitenland, maar zal een van de volgende dagen naar België komen om me te verdedigen. Ik ga in beroep. Féret is geen angsthaas", aldus Féret.


- FN-voorzitter Daniel Féret staat terecht voor fraude
- Gemeenteraadslid in oktober opnieuw voor rechter wegens Hitlergroet
- Daniel Féret eindelijk begonnen aan zijn werkstraf
- Front National verliest pak centen
- Filip De Man mengt zich in FN-twist
- Oprichter Front National uit partij geknikkerd
- Einde in zicht voor Front National ?
- Daniel Féret veroordeeld voor racisme: bevestiging door het Hof van Cassatie
.