Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 3 juni 2008

Opinie – Bart Debie heeft nieuw lief.

De zomer komt er aan en de hormonen worden wakker. Ook bij extreem rechts. Daar doen we niet flauw over. Bart Debie moeten we niet meer voorstellen. Ook bij hem kriebelt het. Deze crimineel en racist (Vlaams Belang), zopas definitief veroordeeld tot één jaar effectief al dan niet met enkelband, meldt op zijn site “Over & Out” wel droefgeestig “De politieke moord is voltrokken”, maar niet zonder een foto van hem met een geopende fles champagne. Voor een volkse Stella komt hij zijn kot niet meer uit.

Het volgende berichtje heeft als titel “Niet te geloven”…Zeg dat wel. Het weldra wegens zijn strafregister aan de deur van het stadhuis gezette Antwerpse gemeenteraadslid houdt van het wulpse nachtleven. Onlangs liet hij trots weten eregast te zijn geweest op het jaarlijkse politiebal op “het Zuid”, de chique cocaïne buurt bij uitstek. Nu is het weer van dat. Hij is de naweeën van zijn veroordeling aan het wegfeesten. Niet in café “Op ’t Hoekske”, maar in dancing “Studio54” waar de dresscode duidelijk is:”No jeans!”.


Die “Studio54” is de copy van een beruchte,door de politie gesloten New Yorkse dancing. Place to be van sterren en maffia. Een drugshol van de rijken. Debie zal weldra wat te vertellen hebben aan zijn collega’s in de “jail”. Zijn ideologische collega, de ex – voorzitter van het Waalse “Front National” Daniel Fèret - werd zopas ook veroordeeld tot één jaar effectief, met onmiddellijke aanhouding. Wegens valsheid in geschrifte.“Niet te geloven”… dus. Debie bericht “live” uit zijn spannend ex flikken bestaan. Zeg het maar, Bart….

Debie:” Ik ben momenteel in Studio54. Het thema is diamant. Er werd per fles verkochte champagne een namaak diamant gegeven. Slechts 1 op heel de avond is echt en heeft een waarde van 2.000 euro. Ra,ra… Bangelijk. Ik heb hem gewonnen…Samen met het Brusselse parlementslid Valérie Seyns…Niet te geloven. Super.”… The sky is the limit…

Over die New Yorkse “Studio54” werd een film gemaakt (foto) waar in de barman Shane wordt opgevoerd. Volgens “Studio54” Antwerpen: “ Door als barman te werken in de “Studio54” komt hij in de glamoureuze wereld terecht van sex, drugs en money”. Echt iets voor een frisse Vlaamse knaap als “Bartje Penalty”. Een afwisseling met de ruige varkens van “Bloud and Honour” en “De Beest” (“De Leeuw van Vlaanderen”) de extreem rechtse kroeg waar Debie thuis is.
We spoorden die Valérie (35) even op. Zij is Brussels volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid voor het VB. Verder dan de eerste kandidatuur Pol & Soc raakte ze niet. Nou, Bart, fris bloempje. Samen die fles verzet? Inderdaad, ze hebben samen die fles verzet en meerdere. Na de vierde was het raak. Nochtans zou Debie beter de Aldi leren kennen en schulden vermijden. In Gazet van Antwerpen van vorig week end klapt hij voluit… Zijn schorsing als politiecommissaris kostte hem 40% van zijn wedde, plus zijn volledige loon aan de politieschool waar hij deontologie gaf. De hardliner moest zijn huis verkopen en “de affaire heeft mij mijn huwelijk gekost…”. Debie staat op straat. (Zie “Dit feest kan niet meer stuk. Veroordeling?Fuck you!”).

De in de steek gelaten flik heeft ook een nieuw lief. Juist, die Valérie uit Brussel. Op zijn Blog heeft hij het over trouwen. Het is Debie zélf die zijn privacy op straat gooit. Rechtstreeks van uit de “Studio54”. Daar wachtte hem het nieuwe geluk. Plus die diamant.

(Koen C)

- “In onmetelijke trouw !”- Het origineel en de copy…
- Bart Debie (VB/Vlott) schrijft Antwâârpse “Mein Kampf”
- Bart Debie vangt bot bij Hof van Cassatie