Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 18 juni 2008

ToN op springen


Het gaat niet goed met Rita Verdonk's beweging 'Trots op Nederland'. Begin mei werd ze nog voor 135.000 euro getild, geld dat ze nog tegoed had van een donateur die alle toegangskaartjes voor het oprichtingsfeest van 'Trots op Nederland' had opgekocht maar nooit betaalde. Verdonk weigerde klacht neer te leggen. Hierdoor zou ze openheid moeten geven omtrent de financiering van haar beweging, iets wat ze tot dan steeds weigerde. Verdonk slikte liever het verlies van gezicht en geld dan de boeken te laten inkijken.

Vandaag, amper een maand later, lijkt met een nieuw financieel schandaal de bom in Verdonk's 'Trots op Nederland' helemaal gebarsten. Haar voormalige adviseur Ed Sinke, bestuurslid van de Stichting 'Vrienden van Rita Verdonk' zou tienduizenden euro's uit de partijkas naar zijn eigen bedrijf (Aspecto) en zijn management BV (Sinke Nieuwenhuis BV) hebben weggesluisd om ToN-personeel van te betalen, terwijl hij altijd had verkondigd gratis voor de beweging te werken. Verdonk legt klacht neer tegel Ed Sinke en een ander bestuurslid (Rob Boelen) en wil beiden aansprakelijk stellen voor alle materiële en immateriële schade die ze hebben toegebracht aan ToN of nog gaan toebrengen. Ed Sinke begrijpt helemaal niets van de aantijgingen van Verdonk. "Blijkbaar gaat het niet goed met haar partij en zoekt ze nu vijanden. De kas was helemaal leeg en Verdonk bleef maar geld uitgeven".

- Verdonk al ietsje minder 'TON' (trots op Nederland)
- 'Geldschieter LPF steunt nu Verdonk'
- Wie betaalt de rechtse populisten?
- Gaat helderziende Rita Verdonk aan haar miljoenen helpen? (video)
.