Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 28 juni 2008

VB'ers gooien kinderen in de strijd


.
Een week nadat Bart Debie enkele foto's van zijn dochtertje Eline op zijn haatsite plaatste, gooit kopman Filip Dewinter nu ook zijn tweede dochter in de strijd om de sympathie van de Vlaamschen kiezer. De zeventienjarige An-Sofie Dewinter werd het gezicht van een VB-campagne ‘Baas in eigen hoofd‘ (mirror).
‘De partij heeft wat moeite om geschikte modellen te vinden’ zegt An-Sofie. ‘Ze hebben ooit eens een foto aangekocht bij een professionele beeldbank, maar het model in kwestie maakte er een probleem van dat haar beeltenis werd gebruikt ter promotie van het VB. Als ik mijn vader uit de nood kan helpen, doe ik dat graag’. Met haar afbeelding op een metershoge affiche die op zowat elke straathoek is te zien was de nood van papa Dewinter nog niet helemaal gelenigd, An-Sofie mocht ook nog eens opdraven voor een interview met Dag Allemaal. (lees hier het interview)


- Dochter Dewinter nieuwe VB-babe
- Bart Debie prostitueert dochter
- An-Sofie en Karolien Dewinter in P-magazine
- Ten huize Dewinter
- Filip Dewinter misbruikt eigen dochter (video + foto update)
- Interview met Emma Vanhecke (video)
- Filip Dewinter z'n grootste nachtmerrie.... (video)

.