Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 18 juni 2008

Haïder in de bres voor nazi-crimineel

Verleden week ontdekte de Britse tabloid The Sun Milivoj Asner, de nummer 4 op de 'most-wanted-list' van nazi-criminelen. Asner werd in het Oostenrijkse Klagenfurt gespot tussen de voetbalsupporters, waar Kroatië zijn tenten heeft opgeslagen voor het EK voetbal.
Honderden joden, zigeuners en Serviërs zou hij naar de concentratiekampen hebben geleid tijdens de Tweede Wereldoorlog. Asner woont sinds 2006 - waarschijnlijk onder een schuilnaam - in Klagenfurt. De voormalige Gestapo-officier is inmiddels 95.
Jörg Haider (foto) , gouverneur van de Oostenrijkse provincie Karinthië, zegt dat de naziverdachte gerust in Oostenrijk mag blijven. "Hij zou de toestemming moeten krijgen zijn laatste dagen bij ons door te brengen".


Asner werd niet uitgeleverd omdat Oostenrijk benadrukte dat hij te zwak was voor een proces in Kroatië voor misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en genocide. In mei 1992 was Haïder aanwezig op een huldiging van veteranen van de Waffen-SS en in 1986 sprak hij zich positief uit over de Oostenrijkse SS-majoor Walter Reder, die in 1985 in vrijheid werd gesteld door de Italianen (hij was betrokken bij de massaslachting van Italiaanse burgers in 1944). Haiders reactie op deze daad was "dat Reder 'een soldaat was die zijn plicht deed'". In mei 1995 was Haider als enige belangrijke Oostenrijkse politicus niet aanwezig bij de vijftigste herdenking van de slachtoffers in het concentratiekamp Mauthausen. Volgens Haider was Mauthausen enkel een 'strafkamp'.

Video: nazi-crimineel op EK voetbal


Original Video - More videos at TinyPic


- Wie is wie in en rond het FPÖ - De link met nazi-bewegingen
- Humor: De Vlaamse Haider (video)
- "Zolang niet bewezen is dat hij eigenhandig zes Joden gewurgd heeft, is er niets aan de hand"
- Holocaust-ontkenner 6.5 jaar de cel in
- Proces Raes uitgesteld (video)
.