Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 6 juni 2008

"moehahaha ......"

Vlaams Belangers Filip en De Man (Dr. Evil) en zijn zelf gemaakte Mini-kloon Jurgen Van Duyse (Mini Me).


Hardliner en VB-volksvertegenwoordiger Filip De Man noemt zichzelf de gevaarlijkste van alle blokkers, zijn kloon Jurgen Van Duyse zit voor Vlaams Belang in de Vilvoordse gemeenteraad. Duyse wou oa. de ongelijke voedselverdeling oplossen door 'een abortus op het zuiden'.

Dr. Evil is een personage uit de Austin Powers-films. Zijn handelsmerk is zijn pink naar zijn mondhoek te brengen en hierbij "kwaadaardig" te lachen. Hij zegt daarbij een soort: "moehahaha". Zijn vader was een Belgische bakker uit Brugge, maar Dr. Evil spreekt zelf geen woord Nederlands. Zijn moeder zou een Franse prostituee geweest zijn. Mini Me is door een fout tijdens het klonen slechts één meter groot. Hij is gek op Belgische (witte) chocolade.

- Michel weert VB'er uit VN-voedselconferentie
- 'Ban De Man'
- Dewinter versterkt zijn greep op Vlaams Belang
- Geen moslims op VB-lijsten, en ik ga het geen twee keer zeggen

(Bart)