Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 21 juni 2008

Voorpost zegt: Barst !

Sinds kort ziet men op verschillende locaties levensgrote "België barst" affiches van Voorpost opduiken. Deze aanplakbiljetten worden zonder het minste respect voor openbare eigendommen op diverse publieke plaatsen aangebracht. Vandalenstreken met een niet zo onschuldig karakter want hierbij worden signalisatieborden (oa. bij op- en afritten) en zelfs de voor voetgangers ontoegankelijke middenbermen van autosnelwegen niet geschuwd. Men vraagt om dergelijke vaststellingen meteen te rapporteren bij de plaatselijke politiediensten.

Morgen organiseert Voorpost ook een 'spoedbetoging' in de Vlaamse faciliteitengemeente Wezembeek-Oppem. Hiervoor kreeg Voorpost (nog) geen toestemming, de radicale Vlaams-nationalistische organisatie laat weten dat de manifestatie zal doorgaan met of zonder toelating van het gemeentebestuur.

Update
Video: Spoedbetoging Voorpost- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Voorpost wil opnieuw betogen in Rode (video)
- Komen de bottines en koppelriemen terug in het straatbeeld?
- Björn Roose over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters "
- 35.000 voor de eenheid van België (video)
- Voorpost demonstreert in Antwerpen (video)
.