Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 5 juni 2008

Zaterdag opnieuw Blood and Honour treffen in Vlaanderen


Blood and Honour Vlaanderen organiseert op zaterdag 7 juni opnieuw een concert, deze keer in de buurt van Antwerpen. De deuren openen om 19.00 uur en het concert zelf begint een uur later. Zoals altijd wordt de plaats van het gebeuren pas kort tevoren bekendgemaakt. Vanaf vrijdagavond kan daarvoor gebeld worden naar een telefoonnummer op de flyer.

Groen! dringt er bij de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens op aan om proactief een eventuele manifestatie van de neonazistische groepering Blood & Honour te verbieden.
"Dit evenement met internationale gastenlijst toelaten, is een provocatie aan de diverse samenleving van de stad Antwerpen en een smet op haar blazoen. Burgemeester Janssens heeft de middelen om deze bijeenkomst te verbieden. Groen! vraagt de burgemeester om een politieverordening op te stellen om het imago van Antwerpen en de veiligheid van haar inwoners te beschermen", aldus Meyrem Almaci van Groen! Op 17pril stelden Meyrem Almaci en Sofie Staelraeve (Open Vld) hierover nog kamervragen aan minister van Binnenlandse zaken Dewael (Video: Kamervragen over neonazi-bijeenkomsten)

26 maanden Blood and Honour in Vlaanderen :

- 4 maart 2006 ‘heldenhuldiging’ in Lommel
- 12 augustus 2006 een concert in Hever (Boortmeerbeek)
- 9 september 2006 een concert in Wolfsdonk (Aarschot)
- 14 oktober 2006 een concert in Weelde (Ravels)
- 10 maart 2007 een ‘herdenking van de gevallen helden’ in Lommel en een concert in Mechelen
- 1 september 2007 een concert in Kinrooi
- 27 oktober 2007 opnieuw een concert in Wolfsdonk (Aarschot)
- 26 januari 2008 een benefiet in Schoten
- 8 maart 2008 een concert in Hoton (Hampteau)
- 15 maart 2008 twee concerten, één in Overpelt en één in Bellegem

Update
- 8 juni 2008 Lebbeke- Blood & Honour in Lebbeke (Video)
- Goed en slecht nieuws voor het aangekondigde NSMB-festival op 7 juni
- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Schoten (Video)
- Blood & Honour in Wolfsdonk (foto)

(bron: AFF)