Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 22 juli 2008

13-jarige zwaargewond na aanval neo-nazi's

Een 13-jarig Duits meisje is tijdens een zomerkamp voor linkse jongeren zwaar mishandeld door neo-nazi's. Het meisje sliep samen met haar broer in een tent toen een groep in het zwart geklede en gemaskerde mannen binnendrongen. Een 19-jarige rechts-extremist sloeg met een bierfles en een schop in op het meisje.

(afbeelding: Duitse neonazi bij demonstratie in 2005)

Haar 23-jarige broer deelde ook in de klappen maar is minder zwaar gewond. De dader is opgepakt voor poging tot doodslag. Hij zegt wel sympathieën te hebben voor extreem rechts gedachtegoed, maar dat hij geen lid is van een extreem rechtse beweging. Het zomerkamp in Homberg was georganiseerd door de jeugdafdeling van de sociaaldemocratische partij Die Linke.
- Mädchen bei Überfall von Neonazis schwer verletzt
- NPD und die Presse (video)
- Pro Köln veroordeeld
- Nederland: rechts-radicalisme onder jongeren neemt fors toe (video)
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
.