Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 2 juli 2008

Bezoek KKK-leider krijgt staartje

Het rommelt zwaar binnen de Sint-Niklase afdeling van het Vlaams Belang. Aanleiding is het verblijf van de Amerikaan David Duke, ex-leider van de Ku Klux Klan (foto), bij het VB-gemeenteraadslid Karin Milik en haar echtgenoot Thierry De Rijcke, een bodyguard van Filip Dewinter. David Duke wordt in neonazistische kringen als een voortrekker beschouwd. Hij staat bekend als ’Amerika’s grootste racistische en negationistische theoreticus’.


Partijgenoot Mark Van de Velden die voor Vlaams Belang in de OCMW-raad zetelt, dreigde al met ontslag als Milik zelf niet opstapt. Dinsdagochtend stuurde het nationaal partijbestuur van het Vlaams Belang al een brief naar Karin Milik, zijzelf was gisteren niet bereikbaar voor commentaar. Het verblijf van Duke bij het VB-gemeenteraadslid sloeg ook in de gemeenteraad in als een bom. “Het VB toont opnieuw zijn ware gezicht”, stelt schepen Wouter Van Bellingen (Vl.Pro). Van De Velden trok intussen zijn dreigement al weer in, hij blijft bij Vlaams Belang.

-foto: VB afdeling met Karin Milik (x).

- Leider Ku Klux Klan overnacht bij VB-gemeenteraadslid
- Rob Klop opnieuw even in de belangstelling
- Negationist en neonazi David Duke te gast bij bodyguard Dewinter
- Euro-Rus haalt opnieuw Ku Klux Klan-leider naar Vlaanderen
- KKK-leider te gast bij bodyguard Dewinter

.

(GvA)