Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 6 juli 2008

Pro Köln veroordeeld


De Duitse extreem-rechtse formatie Pro Köln verspreidde in een video op haar eigen website, ondanks een schriftelijke ontkenning, onwaarheden over het Keulense gemeenteraadslid Claus Ludwig . Hierdoor werden de partij en de verantwoordelijke van haar website Manfred Rouhs veroordeeld tot de betaling van 10.200 euro. (Foto: Manfred Rouhs -met megafoon- en naast hem de gekende neo-nazi Alex Reitz)

Dit geld zal worden gebruikt voor het protest tegen het anti-islamcongres van 20 september. De extreem-rechtse groep Pro Köln, die met vijf verkozenen in de Keulense gemeenteraad zit, wil op 19 en 20 september een “anti-islamiseringscongres” houden in de Keulense binnenstad. Daarop worden racisten uit heel Europa verwacht. Onder de sprekers bevinden zich onder meer HC Strache, voorzitter van de FPÖ uit Oostenrijk, Jean-Marie Le Pen, chef van het Front National uit Frankrijk en Vlaams Belang met oa. Filip Dewinter en Bart Debie, die bij Pro Köln kind aan huis is.


- VB neemt deel aan Duitse anti-moskee manifestatie

- VB hoort het in keulen donderen?
-“We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
- Vlaams belang opnieuw gastheer voor Pro Köln
- Debie op Duitse zender ADR (video)

(bron: blokbuster)
.