Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 26 juli 2008

Uitbater Antwerps café 'Leeuw van Vlaanderen' liegt dat hij zwart ziet


(Foto: Vlaams Belang kopstuk Filip Dewinter met enkele NSV'ers voor het Café 'De Leeuw van Vlaanderen'. NSV'ers hebben al langer een zwak voor de nazi-symboliek, tijdens een VBJ-zomerkamp in Hongarije krasten ze nog hakenkruisen op hun kamerdeur)

De zaakvoerder van het Antwerpse café 'De Leeuw van Vlaanderen' heeft in de pers valse verklaringen afgelegd rond het nazi-symbool op zijn voorgevel (mirror). Dat schrijft het weekblad Joods Actueel, dat de zaak aan het licht bracht. De uitbater, ene Yannick, had gezegd dat het SS-teken op zijn gevel een fout was die meteen werd overschilderd. Volgens de vaststellingen van Joods Actueel en de politie klopt dat echter niet en werd het teken pas gisteren weggehaald nadat het nieuws uitlekte in de pers.
De politie nam op woensdagavond 23/7 foto's van de gevel die het Forum der Joodse Organisaties bij de klachtneerlegging kon inkijken en bevestigt dat het SS-teken er toen nog duidelijk stond. Op 25/7 was de meerkleurige (dubbele) 'S' aangepast (mirror).
Volgens hoofdredacteur Michael Freilich van het Joods maandblad is de zaak nu duidelijk. "Nadat het bericht in de pers kwam, trachtte de uitbater hier nog snel iets aan te doen. Nu we hem betrapt hebben op deze flagrante leugen is het duidelijk welk spelletje de man speelt."


Original Video - More videos at TinyPic

- Uitbater 'Café Leeuw van Vlaanderen', alias De Beest' , heeft het nog niet begrepen
- Café 'Leeuw van Vlaanderen' pakt uit met SS-opschrift
- Antwerps café plaatst nazi symbool op gevel (Joods Actueel)
- Filip Dewinter 'walgt' van het Nationaal socialisme (video)
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
- Negationist en neonazi David Duke te gast bij bodyguard Dewinter

.