Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 6 juli 2008

Walen vieren de Vlamingen

B-Plus viert dit jaar op zaterdag 12 juli 2008 voor de 5e keer het feest van de Vlaamse gemeenschap in Wallonië. Ditmaal hebben de feestelijkheden plaats in de citadel van Dinant! Zoals elk jaar staat dit feest in Wallonië ook deze keer in het teken van verzoening tussen de Gemeenschappen. Het feit dat in Wallonië de Vlaamse gemeenschap gevierd wordt is het bewijs van de vriendschapsbanden tussen de gemeenschappen onderling. Voor de gelegenheid komt
Bert Kruismans een humoristisch sausje over de communautaire gebeurtenissen van het laatste jaar gieten met zijn show 'La Flandre pour débutants'.


Het programma ziet eruit als volgt:
-14h30 : optreden van de Vlaamse cabaretier Bert Kruismans ('La Flandre pour débutants')
-16h00 : concert van de Waalse groep « Les Tupperwavre » (video)


-www. B-Plus
-www. B-Plus blog(Filip)
.