Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 29 juli 2008

Wie wordt de (nieuwe) man van Morel ?


Vlaams Belang-politica Marie-Rose Morel prijkt sinds kort op de populaire datingsite Rendez-vous (foto). De gescheiden Morel is vooral op zoek naar vriendschap, "want de scheiding is nog niet rond," zegt ze in Dag Allemaal. "Ik stond er aanvankelijk weigerachtig tegenover, maar het was een vriendin die me uiteindelijk heeft kunnen overtuigen," aldus Morel in het weekblad. "Ik ben niet op zoek naar een lief, alleen naar een beetje fun. Ik ben tenslotte nog niet afgeschreven."


"Het probleem is dat je vanaf een bepaalde leeftijd in een vast circuit zit. In mijn geval is dat de politiek, en daar bulkt het niet van de knappe mannen," lacht Morel
Marie-Rose omschrijft zichzelf als zeer optimistisch en haat zelfingenomenheid (???). ze wil het liefst rustig en niet opdringerig daten.
De voorzitter van het Vlaams Belang, Bruno Valkeniers, zegt dat de mensen van zijn partij extra voorzichtig moeten zijn, maar vertrouwt er wel op dat Morel weet wat ze doet.

Bekijk de profielpagina Marie-Rose Morel


- Belgische vlag uitgehangen bij (bijna ex-huis) Marie-Rose Morel

- Is Frank niet goed genoeg meer voor Marie-Rose ?
- Huwelijk Morel op de klippen
- Villa Morel (mét zwembad) (foto)
- Flater van Morel doet partijprogramma wijzigen (video)
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.
- Morelleke Forelleke (video)
- ‘Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein‘
.
(met dank aan Patrick)