Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 30 augustus 2008

Er hangt een vies luchtje in Gent

Vlaams Belang-kopman Francis Van den Eynde kreeg deze week bezoek van enkele vandalen. Voor zijn woning aan het Fratersplein stortten onbekenden een grote hoop rottend afval. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op. De daders lieten de boodschap 'het stinkt hier naar fascisme'. In 2001 kwam Van den Eynde in opspraak toen bekend werd dat hij samen met andere VB'ers op de viering aanwezig was van het Sint-Maartensfonds in Antwerpen. (video)


Aan de wand hingen toen vlaggen van de Waffen-SS, het Vlaamsch Legioen, de Sturmbrigade Langemarck, de Vlaamse Militanten Orde, de Vlaams Nationale Jeugd en Voorpost naast affiches met de beeltenis van Reimond Tollenaere, de leider van het Vlaamsch Legioen, van Tony Van Dijck, de Standartenführer der flämischen SS en van Staf De Clercq, de leider van het Vlaams Nationaal Verbond. Van den Eynde is nog steeds volksvertegenwoordiger voor Vlaams Belang en fractievoorzitter in de Gentse gemeenteraad. Daarnaast is hij nog bedrijvig in nationalistische verenigingen zoals Were Di en Voorpost.

Video's: De pareltjes van het Vlaams Belang
- Ze kunnen en willen geen afstand nemen
-"Ze prostitueert zich voor de islam"
- Stront aan de knikker
.