Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 10 augustus 2008

Duitse politie rolt neonazi-jeugdkamp op


In het oosten van Duitsland (Güstrow) heeft de politie een jongerenkamp van neonazi’s opgerold. In het kamp werden kinderen en tieners door ongeveer vijftig volwassenen systematisch onderwezen in extreem rechtse opvattingen (aan de tent van de jeugdleider hing het bordje Fuhrerbunker , foto). Minder volgzame kinderen werden er hardhandig aangepakt. De 39 jongens en meisjes (7 tot 14 jaar) zijn inmiddels naar hun ouders teruggebracht.

De deelnemers kwamen uit de hele Bondsrepubliek. De politie kon tegen het vakantiekamp optreden na een tip uit de bevolking. Het kamp was een initiatief van de Vereniging van Vaderlandstrouwe Duitse Jongeren (HDJ, de 'Heimattreue Deutsche Jugend').
Agenten namen racistisch propagandamateriaal, vlaggen en vaatdoeken met hakenkruisen in beslag. (foto's van het jeugdkamp in 2007)

Ferienlager im Führerbunker - Nazi-Schulungen für Kinder

HDJ Nazi-Schulungen für Kinder "Heimattreue Deutsche Jugend"
Twee jaar geleden waren de Vaderlandsetrouwe Duitse Jongeren nog te gast bij het VNJ, de extreem-rechtse “jeugdbeweging” die nauw gelieerd is met het Vlaams Belang. Het AFF wijst er op dat de HDJ op 4 mei 2006 te gast was bij het VNJ. Het feit dat de HDJ zich onder meer baseerde op de traditie van de verboden Wiking-Jugend (video), was geen bezwaar voor het VNJ om de Duitse vrienden uit te nodigen voor een bezoek. Enkele weken daarvoor waren de 'Duitse kameraden' van het HDJ ook al op bezoek, naar aanleiding van de jaarlijkse meiboomplanting van het VNJ. Naast Voorpost en een afdeling van het Franse Front National, waren er ook 'vrienden' van het neofascistische Stahlhelm aanwezig. Dat Voorpost banden onderhoudt met de openlijk neonazistische Duitse partij is geen geheim, wel nieuw is dat de relaties tussen NPD en de VB-mantelorganisatie niet langer achter de schermen verzorgd worden, maar openlijk benoemd worden. De muziek werd verzorgd door de Nederlandse neonazigroep Standrecht.

- VNJ: "Wir haben es nicht gewusst"

- Heimattreue Deutsche Jugend te gast bij het VNJ
- Organisatoren nazi-kamp hebben ook Vlaamse connecties...
- De Nationaal-Socialistische Jeugd in Vlaanderen (NSJV), Dietsche Meisjesscharen en Blauwvoetvendels
- Duitsland: 13-jarige zwaargewond na aanval neo-nazi's (video)
- Documentaire: Nazistrategien... und morgen die ganze Welt (video)
- Politiker aller Parteien verlangen Verbot der HDJ
- Neonazis drillen ihren Nachwuchs
- Neonazi's en het duitse jeugdvoetbal (video)
.