Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 1 augustus 2008

Met Blokbusterbus naar betoging tegen fascistisch 'anti-islamcongres' in Keulen


Blokbuster legt een bus in om deel te nemen aan de protestacties tegen het internationaal 'anti-islamcongres' in Keulen op 20 september. De extreemrechtse formatie 'Pro Köln' speelt gastheer voor allerhande (neo)fascistische organisaties en partijen die de Europese riolen rijk zijn. Uiteraard is het Vlaams Belang ook van de partij!

Blokbuster legt een bus in met opstapplaatsen in Gent, Brussel en Luik. Naargelang het aantal inschrijvingen overwegen we ook een tweede bus in te leggen met meerdere opstapplaatsen (onder meer Antwerpen). We vragen je om zo snel mogelijk in te schrijven. De busreis zal ongeveer 20 tot 25 euro kosten. Wil je mee? Schrijf je dan vandaag nog in door een mail te sturen naar info@blokbuster.be en een voorschot van 15 euro te betalen op 001-2260393-78 met vermelding 'Keulen'.

- Website Blokbuster
.