Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 27 augustus 2008

Valsmunter bij LDD?


In Luik zijn het voorbije weekend meerdere personen aangehouden in het kader van een onderzoek naar valsemunterij. Eén van de betrokkenen in die zaak is ex-doelman en -trainer Gilbert Bodart. Volgens Sud Presse en Het Laatste Nieuws spreidt het Luikse dossier naar vals geld zich uit over heel het land, tot in Wevelgem, nabij Kortrijk (video). In verband met de zaak zijn vorige week al drie verdachten aangehouden.


Onder hen een West-Vlaming die het valse geld drukte en Tony Coorevits , tot voor kort voorzitter van voetbalclub SK Wevelgem City. Van die ploeg was Bodart trainer tussen 2006 en 2008.
Coorevits en Bodart kennen elkaar van bij KV Kortrijk, waar Coorevits bestuurder was (foto rechts). De twee zouden vooral een band hebben via de paardensport. Coorevits is eigenaar van enkele renpaarden, waarmee hij vaak wedstrijden loopt in Frankrijk. Bodart is zwaar gokverslaafd. De Coorevits in de zaak Bodart is naar alle waarschijnlijkheid Tony Coorevits: bestuurslid van Lijst Dedecker Wevelgem (Foto links). Tony Coorevits is ook de oom van Miss België 2007, Annelien Coorevits


- LDD werft aan : jongeren die de wet willen overtreden
- Overstapppers van VB naar LDD
- LDD'er eist 180.000 euro voor mislopen OCMW-voorzitterschap
- Jong Forza Flandria, om stil van te worden....
.