Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 3 augustus 2008

VB-crimesite sterft stille dood

De controversiële criminaliteitssite die het Vlaamse Belang eind februari lanceerde, sterft een stille dood. Het aantal bezoekers is teruggevallen en de site bulkt van de verouderde berichten. Vroeger werd nochtans dagelijks in vers crimi-nieuws voorzien, nu is er al anderhalve maand geen nieuwe toevoer meer.

Ook met de 'meldkamer', waar het publiek zelf berichten kan posten, is het droevig gesteld. Er werd donderdag nog een bericht gepost, maar het laatste feit dateert dan weer van veertien dagen daarvoor. Bij het Vlaams Belang klinkt het dat door de vakantie er niemand echt actief met de update van de site bezig is. Bart Debie, motor achter de website, was niet bereikbaar voor commentaar.

- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel (video)
- VB overtreedt privacywet met criminaliteitssite
- ''Een enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil''
- Coveliers wil kiesrecht veroordeelde criminelen beschermen
- Opinie – Bart Debie heeft nieuw lief.
- “In onmetelijke trouw !”- Het origineel en de copy…
.
(NB)