Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 19 augustus 2008

Zoals verwacht: VB-krant komt er niet


Twee jaar geleden ontvouwde Vlaams Belang-parlementslid Freddy Van Gaever (foto) zijn plannen om samen met Bruno Valkeniers een rechtse krant uit de grond te stampen. Een half jaar later haakte Bruno Valkeniers af, maar Van Gaever toonde zich nog optimistisch over de slaagkansen van het krantenproject.


De krant moest het Ryanair van de journalistiek worden met journalisten die heel goedkoop van thuis uit werken. Om warm te lopen wou Van Gaever eerst uitpakken met de gids “Ons Vlaanderen”: een bundeling van pro-Vlaamse adressen van winkeliers en restaurants.
Vandaag blijft van die grootse plannen niks meer over en zet hij de domeinnamen onsvlaanderen.com en onsvlaanderen.be in de uitverkoop.

- ''Ons Vlaanderen'' moet weg effenen voor Vlaamsgezinde krant
- VB-krant heeft ‘weinig kans op slagen'
- Geen Vlaams belang advertentie in de kranten

(bron: NB, Indymedia.be)