Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 3 september 2008

BNP-jeugd leert wapens maken op zomerkamp


Begin augustus doekte de Duitse politie een jongerenkamp op van neonazi’s, het jaarlijkse kamp werd georganiseerd door de 'Heimattreue Deutsche Jugend' (HDJ) die de kinderen drilde in het nationaalsocialisme. De leiding was in handen van de Duitse extreem rechtse NPD. De Heimattreue Deutsche Jugend onderhoudt ook goede relaties met VNJ, de jeugdbeweging van Vlaams Belang.

Nu blijkt extreem rechts ook soortgelijke kampen te houden in Engeland. De Britse Nationale Partij (BNP) zou een soort Hitler Jugend willen opzetten en organiseerde daarvoor al enkele jeugdkampen, ook deze zomer. Jongens en meisjes in de leeftijd van 12 jaar werd daar geleerd hoe ze moesten schieten, maar ook hoe ze zelf een wapen moesten maken (foto). Ook werden ze 'gehersenspoeld' met racistische lectuur en moesten ze leren hoe omgaan met 'Marxistische' leraren.

De British National Party heeft in Engeland zo'n 100 verkozen mandatarissen. Qua programma leunt BNP dicht bij Vlaams Belang: tegen immigratie, tegen Islam, tegen al wie links is en tegen alle anti-discriminatie wetgeving. De partij zegt een gematigder koers te willen varen maar weigert afstand te nemen van skinheads en neonazi's. De leider van de BNP-jeugd, Mark Collett, is trouwens een fervent neonazi. (zie video 1).

Voorzitter BNP-jeugd: "Hitler Will Live Forever"


Original Video - More videos at TinyPic

Young, Nazi and Proud - Dispatches BNP
(documentaire)Docu.2: BNP Exposed - The Secret Agent (BBC)

- The BNP makes its play for young blood
- Nazi hooligans in the BNP (video)
- Duitse politie rolt neonazi-jeugdkamp op (video)
- Mantelorganisaties VB gaan op bezoek bij Duitse neonazi's
- Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (video)
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
-