Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 22 september 2008

Na de Duitse neonazi's komen nu ook de Italiaanse fascisten naar Vlaanderen

Vrijdag 31 oktober organiseert het Nieuw Solidaristisch Initiatief (N-SA) een concert van de Italiaanse fascistische rockband Zeta Zero Alfa, met aansluitend een lezing met Gianluci Iannone, de zanger van de band die eveneens opkomt bij Italiaanse verkiezingen en spilfiguur is van de extreem-rechtse partij 'Fiamma Tricolore'. Een partij die vooral rekruteert onder de Italiaanse voetbal-hooligans.
De leden van Zeta Zero Alfa gaven in interviews al meermaals toe bewonderaars te zijn van Mussolini en andere notoire fascisten.


Het Nieuw Solidaristisch Initiatief (N-SA), waar gewezen Vlaams Blokker en VMO'er Eddy Hermy (foto) de plak zwaait, werd opgericht om rechts-radicale groepjes zoals Vlaamse Jongeren Westland en Groen Rechts te verenigen. Het N-SA zegt "links noch rechts" te zijn en reikt de hand uit naar mensen in het Vlaams Belang die de liberale en 'mainstream' koers van de partij beu zijn.
Radicale VBJ'ers (Vlaams Belang jongeren) kunnen er het achterste van hun tong laten zien zonder dat ze aan de partijdiscipline of de PR moeten denken. Via partijfunctionarissen als Van Damme en Van Parys houdt Vlaams Belang er een vinger in de pap om te zien of er binnen deze splintergroeperingen enig politiek talent gedijt. Het N-SA beroept zich op etnisch-nationalisme en pleit voor een blank Europa, en spiegelen zich vooral aan de Duitse neonazistische partij NPD en de Italiaanse fascistische kraakscène.

De precieze locatie van het concert is nog niet bekend, de organisator houdt het op "ergens in Brabant".

Naast het concert met de fascistische band Zeta Zero Alfa staat op 11 oktober ook nog een eerste N-SA congres gepland. Alfred Vierling, een Nederlander met roots bij de centrum democraten en het Nederlands Blok, is er uitgenodigd als gastspreker.

(foto: derde van links, Alfred Vierling met rechts naast hem voormalig Ku Klux Klan leider David Duke. De foto werd genomen op het jongste euro-rus congres. Vlaams Belang gemeenteraadslid Karin Milik legde David Duke de nacht voordien nog bij haar thuis te slapen. De man met het rode hemd is neonazi Kris Roman, organisator van Euro-Rus congressen en vroeger lid bij het Vlaams Blok)
Zeta zero alfa - Nella mischia

- Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) uit hotel gezet
- Negationist en neonazi David Duke te gast bij bodyguard Dewinter
- CD&V'ers willen verbod op neonazistische organisaties (video)
- Ex-top Oostends Vlaams Blok staat terecht voor racisme
- Ku Klux Klan-leider komt naar België
- Het Italiaans Fascisme: opkomst, overwinning, konsolidering en ondergang
- Alfred vierling interviewt gewezen Ku Klux Klan-leider David Duke (video)
- Documentaire: 'De Nederlandse Centrum Democraten' (1994) (video)(artikel: Pablo)