Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 1 september 2008

Ook Herentals zegt 'Nee' tegen Mosquito


De gemeenteraad heeft beslist dat op het grondgebied van Herentals geen mosquitos worden toegelaten. De mosquito is een apparaatje dat een onaangename (ultrasone) klank produceert die 'alleen' door jongeren tot 25jaar gehoord kan worden. In Nederland en Groot-Brittanië wordt het apparaat ingezet op plaatsen waar hangjongeren samentroepen.


Jongeren klagen dan over oorpijn, suizingen en hoofdpijn. De mosquito is echter ook schadelijk voor baby's en huisdieren. Voor het stadsbestuur meer dan reden genoeg om de plaatsing van dergelijke apparaten te verbieden. Vlaams Belang wou de mosquito inzetten tegen Vlaamse hangjongeren en kwam in enkele steden en gemeentes (oa. Mechelen & Lier) met het voorstel om het toestel in gebruik te nemen. Ook in de VS, Australië en Zuid-Afrika zijn de toestellen in opmars. Enkel de Zwitserse regering werkt aan een verbod op de Mosquito. In Groot-Brittannië is er ondertussen een anti-campagne BuzzOff aan de gang. Britse mensenrechtenorganisaties stellen zich ernstige vragen bij het apparaat. Vlaams Belang werkte intussen aan een alternatief voor de mosquito ... (klik hier)

Mosquito- Elsene zegt nee tegen 'Mosquito'
- Vermoeden van mosquito hitst stad op
- Kamercommissie verbiedt mosquito's
.