Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 17 september 2008

Opvolger Bart Debie wil grootste 'cumulard' van 't stad worden...


De Antwerpse Raad voor Verkiezingsbetwistingen zet de veroordeelde ex-commissaris Bart Debie (VB) vrijdag wellicht uit de gemeenteraad. Ondertussen zorgt zijn opvolging door George Ver Eecke (foto) voor heibel binnen Vlaams Belang, omdat die ook zijn huidige zitje in het OCMW wil behouden."Dat kan wettelijk, maar is zeer ongebruikelijk in Antwerpen", zegt Philippe Van der Sande, VB-fractieleider in het OCMW. "In zo'n grote stad kruipt er veel tijd in zo'n mandaat, zodat het cumuleren bijna onhaalbaar is. We vragen aan George dan ook zijn OCMW-zitje op te geven."

Zijn partij kan vragen wat ze wil, als Ver Eecke dat niet wil, gebeurt dat ook niet."Ik ga die twee combineren", reageert hij zelfverzekerd. "Ik wil de grootste 'cumulard' van de stad worden. Monica De Coninck combineert dat toch ook?". De 68-jarige Ver Eecke zat al eens eerder in de Antwerpse gemeenteraad, toen liet hij er zich vooral opvallen door interpellaties waar kop noch staart aan te krijgen was.

- VB betoogt tegen eigen raadslid
- Malaise bij Vlaams Belang
- Advocaat slachtoffers Kris Luyckx over proces Debie (Phara) Video
- Debie had gelijk, strafuitvoering in België is ondermaats
.