Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 13 september 2008

Vlaams Belang probeert stiekem 'Gent Fietst' te recupererenZondag staat in Gent de vierde fietshappening 'Gent Fietst' op het programma, daarvoor wordt de volledige Ring rond Gent autovrij gemaakt. Begeleid door een bonte fietsfanfare, Pierke, Nic Balthazar en andere BG ’s wordt er op de autovrije Ring gereden voor een nog nooit eerder geziene fietslus rond Gent! Om 18.30h is er nog een slotshow met 'The Humble Egos'

Vlaams Belang, tegenwoordig van niets meer vies, slaat ook hier aan het recupereren. Maar dan stiekem. Johan Deckmyn, Volksvertegenwoordiger en voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent, roept zijn achterban op om af te zakken naar de Gentse fietshappening: "om er ruchtbaarheid te geven aan de Vlaamse verzuchtingen voor meer eigen bevoegdheden. In het kader van onze VL-campagne zullen we aan alle deelnemers gratis een fietswimpel met Vlaamse leeuwenvlag bezorgen", aldus Deckmyn. Wel vreemd is dat Deckmyn deze actie aankondigt in een door Tanguy Veys verstuurde mailing en er op beiden hun site niks over terug te vinden is (mirror&mirror).
Ook op de tientallen VB-sites die we controleerden was nergens iets over de VL-campagne op 'Gent Fietst' terug te vinden.
De organisatoren van 'Gent Fietst' zeggen alles in het werk te zullen stellen om om deze actie in de kiem te smoren en elke politieke betrokkenheid te weren.

-Gent Fietst start zondag om 14.30h op het Gentse Sint-Pietersplein

Video 'gent fietst' (14 september 2008)
- Fietsers in de ban van de ring
- Gent Fietst
- Vlaams Belang recupereert WTC-slachtoffers (video)
- Vlaams Belang probeert PVDA-campagne te recupereren
- Nog meer VB-recuperatie
.