Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 12 september 2008

Vlaams Belang recupereert WTC-slachtoffers

Een grote anti-islambetoging aan de WTC-torens in Brussel is er vandaag niet gekomen, slechts een vijftigtal manifestanten daagden op om samen met Vlaams Belang de 9/11-aanslagen te recupereren. Twee Vlaams Belangleden en één sympathisant werden administratief aangehouden.

Het recupereren van terreuraanslagen is voor Vlaams Belang niet nieuw, tijdens een anti-islambetoging in Mechelen 'herdacht' Vlaams Belang de aanslagen in Madrid. Op de pamfletten schermden ze met de steun van de Spaanse gemeenschap voor hun strijd tegen de islamisering. De Spaanse gemeenschap in Mechelen was nadien niet te spreken over deze schandelijke vertoning.


Original Video - More videos at TinyPic

- VB: wel op straat - nauwelijks/niet in de pers
- Vlaams Belang negeert betogingsverbod en brengt 100.000 pamfletten mee
- Filip Dewinter en Reddy De Mey (video)
- Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (foto)
-“We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
.