Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 1 september 2008

Vlaams Belang weigert uitleg te geven over 'incident' met gewezen KKK-leider

Het Vlaams Belang wil uitleg geven over het incident rond Amerika's bekendste racist David Duke (foto), maar niet tijdens de gemeenteraad. Dat zei raadslid Frans Wymeersch (VB) op de gemeenteraad van Sint-Niklaas. Het incident ontstond toen bleek dat partijgenote Karin Milik David Duke, oprichter van het neonazistische internetforum 'Stormfront' en gewezen leider van de racistische Ku Klux Klan, thuis te logeren had gekregen. 'Dat leidde binnen onze partij tot lange discussies', zegt Wymeersch. OCMW-raadslid Marc Van de Velde eiste het ontslag van Karin Milik en dreigde er even mee zelf ontslag te nemen indien Malik niet uit de partij wordt gezet, maar slikte kort daarna zijn dreigement terug in.


Waar en wanneer Vlaams Belang uitleg zal geven over de zaak Milik wordt er niet bijgezegd, maar dus zeker niet in de gemeenteraad. "Ik vind niet dat de ene partij de andere kan interpelleren tijdens een gemeenteraadszitting. Daarbuiten willen we wel antwoorden verschaffen", aldus VB-raadslid Frans Wymeersch. Milik wou tijdens de raadszitting evenmin reageren. Van de stoere woorden blijft dus niks meer over, Vlaams Belang hoopt dat de zaak zal koelen zonder blazen en is dus helemaal niet van plan enige toelichting te geven over wat er met Milik (niet) zal gebeuren. Hiermee maakt Vlaams Belang nogmaals duidelijk dat extremisten en neonazi's nog steeds een plaats hebben binnen de partij. De echtgenoot van Malik is bodyguard van Filip Dewinter.

- Negationist en neonazi David Duke te gast bij bodyguard Dewinter
- Vlaams Belang: Karin Milik blijft, Tessa Op De Beeck eruit!
- Euro-Rus haalt opnieuw Ku Klux Klan-leider naar Vlaanderen
- Rob Klop opnieuw even in de belangstelling
- Bezoek KKK-leider krijgt staartje
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
.- Fascistisch Stormfront in opspraak
- Amerikaanse nenonazis op dag van rechts Europese jeugd
.