Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 27 september 2008

Waals feest in Sint Truiden

B-Plus, de niet-politieke beweging die ijvert voor een federaal België, organiseert op zondag 28 september een Waals Feest in Sint-Truiden.
De vereniging hoopt hiermee de verstandhouding tussen Vlamingen en Walen te verbeteren.

Op het programma in Sint-Truiden staan onder meer toespraken van burgemeester Ludwig Vandenhove van Sint-Truiden en B-Plus-voorzitter en ex-VRT baas Tony Mary. Nadien volgen er toeristische bezoeken, gidsbeurten en panelgesprekken gevolgd door comedy met Vitalski's 'Mijn Leven Met Leterme' en stand up comedian Bert Kruismans. Het vijfkoppig muzikale gezelschap Les Chroniqueurs Insolents sluit de dag af.-www. B-Plus
-www. B-Plus blog

- Walen vieren de Vlamingen
- Tony Mary nieuwe voorzitter B-Plus
.