Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 13 oktober 2008

ACV zet VB'er aan de deur

VB-gemeenteraadslid Ronny Conickx (foto) wordt geschrapt van de ledenlijst van het ACV, tenzij hij ontslag neemt uit het Vlaams Belang. Conickx, die al negen maanden in de gemeenteraad zetelt en ook lid is van de gemeentelijke informaticacommissie, vindt dit rijkelijk laat en is niet van plan ontslag te nemen. "Ook mijn voorganger in de gemeenteraad, Christiaan Van Mulders, werd uit de vakbond gegooid. Later nam hij ontslag, maar niet om het ACV ter wille te zijn. Ik heb mijn opinie en er bestaat zoiets als vrije meningsuiting. Ik ben bij het Vlaams Belang omdat die partij tegen de geldstroom naar Wallonië is en voor de onafhankelijkheid van Vlaanderen. De N-VA vond ik in deze te zwak.", aldus Conickx.

Hij denkt dat ACV hem nu buitenwipt om zijn syndicale premie (75 euro) niet te hoeven betalen. Marc Heyndrickx, secretaris van de vervoersector van het ACV, verwijst naar de beslissing van het nationaal bestuur van de vakbond. "Het is in tegenstrijd met onze regelgeving."


- 'Hysterische' Morel klaagt discriminatie VB'ers aan (video)
- Rechtbank: Vlaams Belang bijt tweemaal in het zand
- Sociale bescherming of een koffiekoek ?
.