Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 8 oktober 2008

Gent blokkeert NSV


NSV-praeses verkondigt voor de TV-camera geweld te
zullen gebruiken om de blokkade te doorbreken.


*Patric Joos (politie Gent): "Het was de afspraak dat Dewinter sereen en kalm zou nagaan of hem de toegang werd verleend. Het was niet de bedoeling dat zijn aanhang mee zou aanstormen."*Kliment Kostadinov (linkse manifestanten): 'Wij zijn matig tevreden. Ons doel is bereikt- het debat is niet doorgegaan - maar het is spijtig dat Dewinter en zijn knokploeg gechargeerd heeft tegen de vreedzame blokkade'*Rector Van Cauwenberghe
: "Ik heb het onderschat. Ik ben geschrokken van de heftige reacties en zal me beraden over wat er in de toekomst moet gebeuren met dergelijke aanvragen."
- Rel tijdens anti-fascistische actie aan Universiteit Gent

- Rector blaast NSV-meeting af, Dewinter slaags met actievoerders
- Een nat pak voor Dewinter
- Dewinter en co geblokkeerd in Gent: het echte relaas van wat er gebeurde aan de Blandijnberg
- Dinsdag om 18u actie aan Blandijn. Stop het NSV!
- Actie tegen nutteloze NSV. NSV beroept zich op de universiteire (sic) overheid

.(nb, avs)