Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 8 oktober 2008

'Magische geldvermenigvuldiger' dan toch niet naar LDD

Jos Van Assche (foto), de magische geldvermenigvuldiger die door Vlaams Belang aan de deur werd gezet wegens 'onoverbrugbare meningsverschillen', gaat dan toch niet naar Lijst Dedecker. Vorige week liet Van Assche nog weten dat hij graag bij LDD aan de slag wilde. LDD viel uit de lucht, maar zei dat ze de kandidatuur zou overwegen. Het belette Van Assche niet om daags nadien met veel bombarie aan te kondigen dat hij door LDD was binnengehaald en zou proberen de partij in Brussel van de grond te krijgen. Nu blijkt echter dat Van Assche toch geen LDD'er wordt.

Brussels regionaal voorzitter van Lijst Dedecker Jan Vandenbussche: "Het was een unanieme beslissing van het partijbestuur. Ik denk dat we met een geloofwaardig project bezig zijn. Als we die geloofwaardigheid naar de kiezer toe willen behouden, en als we een alternatief willen bieden aan alle kiezers - ook aan die van het Vlaams Belang - dan moeten we ook zorgen dat we een geloofwaardig project blijven uitdragen. En ik denk niet dat mijnheer Van Assche daar op dit moment de meest geschikte persoon voor zou zijn."

- VB-parlementslid gerold
- Jos Van Assche niet welkom bij LDD (video)
- 'Imagoschade' doet Jos Van Assche de das om
- Jos Van Assche dan toch naar Lijst Dedecker?
- Overstapppers van VB naar LDD
.