Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 3 oktober 2008

Nederland: 'hippie-meppen' weer helemaal in

De iets oudere lezers herinneren zich nog wel de jaren zestig, de tijd waarin protesterende hippies en andere wereldverbeteraars het etiket van langharig tuig kregen opgeplakt en die van ome agent regelmatig rake klappen te verduren kregen. Wel, die tijden zijn in Nederland weer helemaal terug. Althans niet zozeer de bloemenkinderen en langharige twintigers met de verdacht ruikende sigaretjes zijn terug, maar wel het door de politie hardhandig uit elkaar meppen van protesterende jongeren is weer helemaal 'in'.

Zo vonden we deze beelden van 23 november verleden jaar, toen scholieren van de middelbare scholen uit Middelburg de straat op gingen om te protesteren tegen de zogenaamde 1040-urennorm. Let vooral op hoe de agenten op de jeugdige menigte blijven inhakken, zelfs al doen zij niks verkeerd en volgen zij gedwee de bevelen van de politie op. In het land waar de Wilders'en het hoge woord voeren is de politie allerminst onder de indruk van de aanwezige persfotografen en camera's. De mannen in het blauw voelen zich immers gesteund door de rechtse koers van het kabinet Balkenende, met als belangrijkste agendapunt het herstellen van de 'normen en waarden'.

Van de schokkende beelden werd een videoclip gemaakt:
.- Wilders wil schietende agenten (video)
- Censuur in Nederland: kunst onder vuur (video)
- NSV-voorzitter leidt fysieke raid op linkse studenten