Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 27 oktober 2008

Olympische Spelen voor holebi's

De Gay & Lesbian International Sport Association (GLISA) koos Antwerpen als gaststad voor de derde editie van de World Outgames die in 2013 plaatsvinden. Het evenement is de grote broer of zus van de EuroGames, de Europese sportkampioenschappen voor holebi's, die in 2007 plaatsvonden in Antwerpen. Er worden 12.000 atleten verwacht, actief in 35verschillende sportdisciplines. Die brengen in hun kielzog zo'n 500.000supporters mee.

De Outgames mogen rekenen op de financiële steun van Vlaams sportminister Bert Anciaux (Spirit), de stad Antwerpen en de provincie. De kosten van het hele evenement worden op 7miljoen euro geraamd. In 2009 organiseert de Deense hoofdstad Kopenhagen de World Outgames.

- Dewinter hekelt Vlaamse steun aan Eurogames voor holebi's
- Uitspraken over holebi’s door mandatarissen van het Vlaams Belang

(NB)