Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 2 oktober 2008

Voorpost op B-plus feest

Zo'n 20 schreeuwerds van Voorpost waren afgelopen zondag in Sint-Truiden de ongenodigde gast op het feest van B-plus, de niet-politieke beweging die ijvert voor een betere verstandhouding tussen Wallonië en Vlaanderen. Voorpost strooide hierbij honderden strooibiljetten rond die na hun vertrek gewoon op de grond bleven liggen en die nadien door de stadsdiensten werden opgeruimd.

(foto: Voorpost actieleider Luc Vermeulen)

De bezoekers van B-plus moesten aan de ingang door een cordon luidop scanderende voorposters marcheren. Naast klassiekers als "België Barst", "Waalse ratten, rol uw matten" en "Voor Belgiekske nikske" brachten ze een nieuwe slogan waarin ze FDF'ers een stevige portie cyaankali toewensen. Op de beelden zie je Voorpost-actieleider Luc Vermeulen (ex-VMO) als Konzertmeister van dienst. Om hun hatelijk kantje helemaal in de verf te zetten werd de wagen van moderator Tony Van de Calseyde met rotte eieren besmeurd.

"Cyaankali voor de FDF"


Original Video - More videos at TinyPic

- Waals feest in Sint Truiden
- www. B-Plus blog
- Walen vieren de Vlamingen
- De gewelddaden van het VMO
- IJzerwake kreeg hulp van Nederlandse neo-nazi’s
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Björn Roose (Voorpost/VB) over kindersterfte in Afrika: "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters"

(met dank aan Filip)