Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 14 oktober 2008

Zaterdag opnieuw concert Blood and Honour

Zaterdag organiseert de traditionele vleugel van het neonazistische Blood and Honour Vlaanderen haar jaarlijks eerbetoon aan Ian Stuart Donaldson, de in 1993 overleden stichter van de internationale organisatie Blood and Honour en zanger van de racistische groep Skrewdriver. Het concert kreeg de naam 'Rocking the reds in honour of Ian Stuart Donaldson', op de affiche staan tien groepen geprogrammeerd, afkomstig uit onder meer het verenigd koninkrijk, Duitsland, Nederland en Finland.

Eerder dit jaar, op 19 en 20 april, organiseerde Blood and Honour al eens twee concerten in ons land, in Bellegem en Overpelt. Die optredens kaderden in de herdenking van de geboortedag van Adolf Hitler. (lees meer op AFF)


- Politie en parket, hou Blood and Honour tegen
- CD&V'ers willen verbod op neonazistische organisaties (video)
- Journalist infiltreert in rechts-extremistische muziekscene (video)
- 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's' (reportage uit 2008)
- Zeshonderd neonazi's zakten af naar zandvliet (video)
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Lebbeke (Video)
.