Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 28 november 2008

CdH wil verbod op nazi-tekens

Senatrice Anne Delvaux (CdH) heeft met de CdH-fractie bij hoogdringendheid een wetsvoorstel ingediend die het dragen van tekenen die verwijzen naar het naziregime strafrechtelijk verbieden. Het voorstel komt er nadat een 'nazi-Chippendale' het toeristische programma 'Weg met de Soete' op Canvas aangeprezen had (afbeelding). Voormalige politiek gevangenen en overlevenden van de Shoah waren daarover geschokt.
In het wetsvoorstel staat dat mensen die nazitekenen dragen voor propaganda- of reclamedoeleinden, een gevangenisstraf van acht dagen tot een jaar en een boete riskeren. In Duitsland zelf is er een zéér strikte wetgeving die het dragen of gebruik van nazi-tekens streng bestraft.- Nazi symboliek en Vlaams Belang
- TV-kok biedt excuses aan voor 'Hitler-gerecht'
- Over Hitler, Yves Desmet en forel in botersaus
- Canvas zorgt met 'Hitleradvertentie' voor nieuwe controverse
- Domkoppen van de VRT schrappen dan toch Hitlers forel met botersaus vanop de Obersalzberg
.