Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 29 november 2008

Combat 18-concert in Rijkevorsel

Het concert dat de Combat 18- tak van Blood and Honour deze avond organiseert, gaat vermoedelijk door in het skinhead-café Valhalla te Rijkevorsel. Een bron wist ons te vertellen dat er sinds deze middag een toestroom is van neonazi's. Aan de autokentekens kon men zien dat er heel wat Duitse Combat 18’ers naar Rijkevorsel zijn afgezakt. Op de deuren van het café hangt de mededeling “privé”. De politiediensten zouden ter plaatse aanwezig zijn.

(foto: skinhead-café Valhalla, waar op 19 juni al een soortgelijk concert plaats vond)Update:
Het is nog onduidelijk of gisterenavond in Club Valhalla in Rijkevorsel de Combat 18-bijeenkomst dan wel dat er een 'gelijksoortig' verjaardagsfeest plaatsvond.

- Dubbel feest!
- De muziek, of wat daar voor door moet gaan
- Organisatoren neonaziconcerten opgepakt (video)
- Kamervragen over neonazi-bijeenkomsten (video)
- Blood & Honour in Diksmuide (video)
.