Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 2 november 2008

Duitse politie valt binnen tijdens neonaziconcert

In het Duitse Harbke (deelstaat Sachsen-Anhalt) heeft de politie zaterdagnavond een neonaziconcert met bijna vierhonderd deelnemers stilgelegd. De politie viel er binnen tijdens het concert met rechtsradicale bands uit Duitsland, België en Italië. De identiteitsgegevens van alle aanwezigen werd door de politie genoteerd, die schreef ook enkele tientallen PV's uit.
(foto: 'sfeerbeeld' van een eerdere neonazi-bijeenkomst in Sachsen-Anhalt)

De organisator van het concert was een bij de politie gekende neonazi. Het geweld door neonazi's is in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt fors toegenomen. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn al 91 aanvallen op vreemdelingen gemeld, een stijging met 19% tegenover het volledige jaar 2007.

- Kill baby kill! in Duitsland
- Organisatoren neonaziconcerten opgepakt
- Duitse politie rolt neonazi-jeugdkamp op (video)
- Opnieuw extreemrechts geweld in Duitsland (video)
- Duitsland: rellen bij neonazi-optocht (video)
.