Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 13 november 2008

FN-dotatie opnieuw opgeschort

Het Brusselse parket opende vorige week een dossier naar de uitlatingen van Delacroix, die op een filmpje te zien was toen hij een anti-joods lied zong. Delacroix trad daarop af als voorzitter van het FN. Anne-Marie Lizin (PS) en Tony Van Parys (CD&V) beslisten vervolgens om de dotatie van het Front National op te schorten, in afwachting van een politieke beslissing.


De dotatie wordt maandelijks uitgekeerd door de administratie. In januari 2008 werd de dotatie van het Front National al eens 4 maanden opgeschort, toen gebeurde dit na onregelmatigheden met de partijfinanciering. De dotatie die Delacroix van de Senaat krijgt bedraagt 25.000 euro per maand.

-"Mijn kleine Joodse is in Dachau" (video)
- Kamerlid Front National ontkent gaskamers
- Delacroix stapt op als voorzitter Front National
- Front National verliest pak centen
- Dotatie Front National in gedrang
.