Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 26 november 2008

"Morel doet stenen vechten"


"Frank Vanhecke's huwelijk kapot, haar huwelijk kapot, de kinderen als slachtoffer, hun partij uit elkaar. Je moet eens zien wat voor een slagveld dat mens heeft achtergelaten. Zij is iemand die twee stenen kan doen vechten. Allez, Vanhecke en Dewinter hebben samen op school gezeten, dat zijn jeugdvrienden. Morel speelde die twee zomaar uit elkaar.”

Christian Schellemans, ex-man van Marie Rose Morel, reageert in
Dag Allemaal op de aantijgingen van Morel.- Morel heeft er haar buik van vol, Dewinter weigert dubbelinterview met Morel
- 'Postjeskoorts' bij Vlaams Belang
(video)
- 'Tortelduifjes' leggen klacht neer tegen Jurgen Verstrepen
- "Marie-Rose en Frank zijn nog altijd samen"
- Wie wordt de (nieuwe) man van Morel ?
- humor: 'Kammagurka over affaire Morel & Vanhecke' (video)
.