Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 8 december 2008

De lege doos achter 'Freedom of speech'
Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) is niet te spreken over de actiegroepen Ademloos en stRaten-generaal (de burgerinitiatieven rond de Lange Wapper) die in het Vlaams Parlement werden uitgenodigd om er hun gerieven kenbaar te maken. Naar eigen zeggen was Verstrepen ooit al eens aanwezig op een Ademloos-debat in de Bourla en had zelfs al eens een commissierapport ingekeken, maar in het VP nog eens luisteren naar Ademloos-woordvoerder Wim van Hees ? Daar wil Verstrepen niet aan beginnen. Volgens de LDD'er is het spreekgestoelte in het Vlaams Parlement enkel voorbehouden aan de politieke elite. "Dan moeten ze zich maar verkiesbaar stellen en kleur kiezen", aldus 'mister freedom of speech' (mirror), die zich vooral beklaagt over zoveel verloren tijd.

Ook op zijn persoonlijke 'freedom of speech-weblog' (foto) is de 'free speech' ver te zoeken. Op de weblog is een 'spamfilter' geïnstalleerd waarbij elk bericht waarin zijn naam voorkomt automatisch wordt tegengehouden (mirror). Reacties waarin de namen van 'Morel of Vanhecke' voorkomen maken evenmin kans om voorbij de spamfilter te geraken. Het maakt reageren over 's mans weblog of 'politiek werk' er niet makkelijker op.
Volgens de LDD'er werd de spamfilter destijds geïnstalleerd om de nodeloos kwetsende reacties tegen te gaan, een kwakkel van formaat want woorden als 'makakken, bonjoul, zwartzakken, gespuis, allochtonenlover, geiteneuker, enz.. geraken probleemloos voorbij de spamfilter (mirror). Racisme is voor Jurgen ook nooit een probleem geweest, maar waag het niet om kritisch uit de hoek te komen of hem in verband te brengen met Marie-Rose Morel of Frank Vanhecke.
De zeldzame kritische geluiden die toch voorbij de spamfilter geraken, worden korte tijd later eigenhandig door Jurgen (of zijn webmaster) gewist en krijgen het etiket 'VB-spam' (mirror).
En wanneer de kritische reacties blijven komen, dan sluit hij gewoon de reactiemodule (mirror).

Toch blijft Jurgen Verstrepen van zichzelf beweren dat hij de enige verdediger is der vrije meningsuiting, en dat doet ie zonder blikken of blozen. Stof tot nadenken dus, vooral omdat Jurgen stilletjes hoopt om het ooit tot mediaminister te schoppen. Veel kans dat hij nu al bezig is met de blacklist voor een VRT- of VTM-'spamfilter'...


- Actiegroepen zijn boos op Vlaams Parlement
- Jong Forza Flandria: om stil van te worden....
- Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond
- Verstrepen schrijft een boek. Aankondiging biedt meer spektakel dan inhoud
- 'Freedom of speech'
- Groot Oosterweel-debat
.