Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 16 december 2008

Flip De Man ziet het aan de schedel

Vlaams Belang Volksvertegenwoordiger Filip De Man kreeg onlangs de foto's te zien van de vermoedelijke moordenaars van Kitty Van Nieuwenhuysen, de agente die in december 2007 werd doodgeschoten door drie inbrekers die op heterdaad werden betrapt. Aan de hand van die foto's ('boeventronies') ziet Filip De Man dat de vermoedelijke daders al van bij de geboorte voor de criminaliteit waren voorbestemd (mirror).

Daarvoor haalt hij de mosterd bij Cesare Lombroso (waarvoor hij een link plaatst naar de Franstalige Wikipedia), een Italiaanse criminoloog die eind 19é eeuw beweerde dat misdaad erfelijk is en misdadigers kunnen herkend worden aan de hand van bepaalde lichamelijke kenmerken zoals brede kaken, diepliggende ogen, vaak doorlopende wenkbrauwen, asymmetrisch gezicht, hoge jukbeenderen, afwijkende oren, haviksneus, vlezige lippen en dergelijke.. Volgens die fysiognomie hebben 'mooie mensen' meteen ook een beter karakter dan lelijke. Sindsdien werd de theorie van Cesare Lombroso door artsen en criminologen al meermaals weerlegd en algemeen beschouwt men zijn ideeën als 'volledig uit de tijd'. Echter niet voor Filip De Man, die houdt het vooralsnog bij schedelmetingen, haviksneuzen en foute wenkbrauwen.


- "Van mij krijgt het Zuiden geen bal"
- "Een moslim kan geen democraat zijn" (video)
- Afrikanen dommer dan westerlingen (video)
- Filip De Man over Obama
.