Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 4 december 2008

'gevaarlijke' blogs reageren

Sinds Minister van Defensie Pieter 'Crembo' De Crem in de kamer de oorlog verklaarde aan bloggers, duiken nu overal protestvideo's op.
De heisa rond de 'gevaarlijke bloggers' begon toen een Nederlandse barmeid (Nathalie) op haar blog schreef hoe De Crem en zijn gevolg stiepelzat in het Vlaams Café in New York binnen strompelden, waarna Crembo karaoke-gewijs het op een zingen zette (en daarbij erg ordinair uit de hoek kwam)


Toen iemand van De Crem's gevolg de Nederlandse barmeid toevertrouwde dat het gezelschap eigenlijk helemaal niet in New-York hoefde te zijn omdat al voor de afreis alle afspraken werden geannuleerd, zette barmeid Nathalie het verhaal op haar blog. De Crem, die altijd al problemen had met kritiek aan zijn adres, liet nadien een medewerker contact opnemen met de baas van de barmeid/blogster. De dag daarop werd ze op staande voet ontslagen. Eerst ontkende Crembo nog dat iemand van zijn kabinet zou hebben getelefoneerd, maar slikte nadien zijn woorden terug in. Begin deze week stak De Crem nog een tandje bij en waarschuwde de Kamer dat blogs zéér gevaarlijk zijn en dat hij opdracht had gegeven om te kijken of er gerechtelijke stappen kunnen genomen worden tegen de blogster. De Aalterse Frank Sinatra beweert dat zijn goede naam en eer zijn aangetast.

Een boodschap van 'Al-Blogger'
- Het bewuste artikel op de blog van Nathalie:
'Belgische defensie in New York City'


- Pieter De Crem met de billen bloot! (video)
- Pieter De Crem vindt blogs gevaarlijk (video)
- Crembo toont (eventjes) zijn ware gelaat (video)
- Johny de bouwvakker over De Crem (video)
- Crembo, meer bazooka dan brains
- De Crem gaat pinten pakken in New York
- Pieter De Crem valt over legerbeurs voor bezoek aan concentratiekampen
.
(getipt door Michel)