Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 4 december 2008

Hoe de NSV'ers hun nieuwe leden testen...

artikel overgenomen van Internationaalverzet.be

De studenten van het Vlaams Belang zijn georganiseerd in de NSV (Nationalistische Studentenvereniging). Die studentenclub organiseert in verschillende steden “dopen” voor haar nieuwe leden (“schachten” genaamd). Het idee van deze doop is dat de nieuwe leden worden getest door hen een aantal uitdagingen te laten aangaan die vaak op de rand van de vernedering balanceren.

(foto: NSV-schachten worden als ABVV-militant en zwarte de straat opgestuurd)

Bij de NSV is dat niet anders. Alleen is het nogal bizar als we dan zien waaruit die “vernedering” bestaat: een nieuw lid wordt als ABVV’er de straat op gestuurd, een andere als “zwarte”. Voor een NSV’er kan de vernedering wellicht niet groter zijn. We kregen via enkele omwegen een foto doorgestuurd van de doop bij NSV-Hasselt en zagen daarbij onder meer de foto die je hierboven ziet.

- zottefascistenophetnet.blogspot
- Gent blokkeert NSV (video)
- De jonge herauten van de haat
- Rector blaast NSV-meeting af, Dewinter slaags met actievoerders
- Grote leiders VB evalueren NSV-betoging te Gent (video)
.