Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 1 december 2008

Neonazi's van BBET vervolgd voor terrorisme

Na 2 jaar komt er eindelijk schot in de zaak rond de opgepakte neonazi's van Bloed Bodem Eer & Trouw (BBET). Na een undercoveroperatie die een jaar duurde werden op 7 september 2006 21 burgers en militairen opgepakt in het onderzoek rond BBET.

(foto: kopstuk Thomas Boutens en Arnoud Debacker, beide militairen worden vervolgd in het BBET-onderzoek)

Bij huiszoekingen in de legerkazernes van onder meer Leopoldsburg en Kleine Brogel en op 18 privé-adressen werden honderden wapens, munitie, explosieven en plannen voor aanslagen gevonden. BBET had onder meer plannen om Filip Dewinter (Vlaams Belang) en Abou Jahjah (AEL) om te brengen, de bedoeling van BBET was totale chaos creëren waarna extreem rechts de macht zou grijpen. Er werden ook aanwijzingen gevonden voor een aanslag tegen de Nationale Bank.
Van elf verdachten, waaronder bendeleider Thomas Boutens en vier collega-militairen, wordt nu de doorverwijzing naar de correctionele rechtbank gevraagd wegens deelname aan terroristische activiteiten, voor racisme en negationisme. De andere 10 BBET'ers worden vervolgd voor illegaal wapenbezit en bendevorming.- Pekzwart BBET droomt van sneeuwwit Vlaanderen
- Leger ontslaat leden extreemrechtse Bloed, Bodem, Eer en Trouw
- De standpunten van BBET
- BBET-leden verdacht van homejacking in Delft
- Neonazi's trainden onder brug in Dendermonde
- Wapenhandel moest terreur financieren
- Thomas Boutens organiseerde illegale neonazi-groep in het leger
.