Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 12 december 2008

Opnieuw klacht tegen Frank Vanhecke

Gewezen Vlaams Belang voorzitter Frank Vanhecke heeft opnieuw een racisme-klacht aan de broek, ditmaal voor foute uitspraken tijdens een interview op de Franse zender A2. Daarin zei de toenmalige VB-voorzitter (in 2007) dat de Franstaligen die zich in Vlaams-Brabant vestigen zich gedragen zoals een aantal kolonialen in de 19de eeuw, dat ze weigeren onze taal te respecteren, en dat ze ons eigenlijk beschouwen zoals een aantal kolonialen de 'petits nègres' beschouwden.

De klacht tegen Frank Vanhecke werd ingediend door 'Ndjoko Gaspard, een Belg van Kameroenese afkomst. De man zegt dat Vanhecke met zijn uitspraken op een weloverwogen manier probeert stereotypen te laten ontstaan of te onderhouden, die racistisch vernederend en degraderend zijn ten opzichte van Afrikanen.
'Ndjoko Gaspard is ook niet erg te spreken over de de gerechtelijke politie van Brugge, die naar eigen zeggen verschillende malen moest worden aangemaand voordat men uiteindelijk overging tot de ondervraging van Frank Vanhecke.


- Klacht tegen Dewinter
- Frank Vanhecke wil niet dat het gerecht haar werk doet.
- Vanhecke verliest onschendbaarheid (video)
- Racisme in lokaal partijkrantje breekt gewezen VB-voorzitter zuur op (video)
.