Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 12 december 2008

Roeland Raes veroordeeld wegens negationisme

Voormalig ondervoorzitter van het Vlaams Belang en gewezen senator Roeland Raes is door de correctionele rechtbank van Brussel veroordeeld voor negationisme. Op 26 februari 2001 zei Raes tijdens een interview voor het Nederlandse televisieprogramma 'Netwerk' dat hij geen geloof hechtte aan de 6 miljoen Joodse slachtoffers van de holocaust. Volgens Raes hadden de nazi's nooit de bedoeling om de Joden uit te roeien, vernietigings- en concentratiekampen noemde hij werkkampen.

Als gevolg van deze uitspraken en de daaropvolgende commotie nam hij ontslag als senator en als ondervoorzitter van het Vlaams Blok. Raes werd nu veroordeeld tot 4 maand cel met uitstel en moet Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding en het Forum der Joodse Organisaties een schadevergoeding van 1.000 euro betalen. Roeland Raes werkt nog steeds op de studiedienst van het Vlaams Belang.

- Proces Raes uitgesteld (video)
- Celstraf voor negationist Siegfried Verbeke
- 60 jaar na Auschwitz: wat denkt het VB over joden?
- Oud-strijdmakker van Roeland Raes (VB) veroordeeld
- Negationisten voor de rechter en achter de tralies
- Kamerlid Front National ontkent gaskamers
.